2010. október 16., szombat

Új blog! ;)

Sziasztok!

Nem, ez még nem friss. De azért remélem, örülni fogtok neki. Szóval a hír: indítottam egy új blogot!
Nem, ez nem fogja elvenni az időt az írástól. Tudom, hogy így is lehetne gyakrabban frisselni, és nem szeretném tovább rontani a helyzetet. A blogon olyan dolgok lesznek, amik nem igényelnek olyan kreativitást, és olyan összpontosítást, mint az írás, így ott akkor fogok frisselni, ha írni nincs energiám vagy kedvem.

Szóval sok dolog van, amiről nem írhatok ezen a blogon, mert témájában nem tartozik ide. Apróságok, nagyobb dolgok, amik a szívem nyomják, vagy éppen amik feldobják a napom. Dolgok, amikért én rajongok. És történetek, amik velem megestek. Minden ami én vagyok. :D

Kérdezhettek is bármit rólam, az írásaimról, bármiről, kérhettek rólam képet, vagy bármi. Lényeg, hogy minél közelebb kerüljek hozzátok, és ti is hozzám! :D
Szóval várom a kommenteket, a kérdéseket, és remélem, meg tudok szerettetni veletek dolgokat, amiket eddig talán még nem is ismertetek. 

Szóval a blog címe:  



Várlak titeket! Főleg így a kezdeteknél nagy szükségem van a véleményetekre. Mi tetszik, mi nem, jó-e a design vagy inkább cseréljem le? Miről olvasnátok szívesen? Melyik bejegyzést találtátok unalmasnak? Minden véleményt nagyon várok!

Pussz:
Deszy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése