2010. október 10., vasárnap

Késő friss :(

Sziasztok!

Jaj, bocsánat, hogy ezt mondom, de nem tudtam megírni a beígért frisst. :( Nem akartam senkit elkeseríteni, és bocsánat mindenkitől, főleg ha valaki csak ezért nézett fel az oldalra, de nem úgy jött ki a lépés, ahogy terveztem.
De kedves Twilight rajongók, nem húzom tovább az idegeiteket, mert bár friss nincs, egy ajánlót kaptok, amiből kiderül, miről is fog szólni a történet. Remélem, tetszeni fog, és felnéztek, ha majd tényleg felkerül. Előre Team Edward, előre Team Jacob! :D

Ez a te átkod, nem az enyém! - Ajánló
Vámpír vagy vérfarkas?

A mesékben nem egyedi, hogy egyszer csak megjelenik egy tündér vagy egy jó boszorkány, és segít a szerelmeseknek, a bajba jutottaknak, vagy mint A szépség és a szörnyeteg esetében jó útra vezeti a megtévedt lelkeket. Talán emlékeztek még Bellánk kérdésére a New Moonban. "Lehetséges, hogy mindez igaz? A tündérmesék és a rémtörténetek?" No nem kell attól félni, hogy a Twilight alapsztorijába vasorrú bábákat vagy tündéket szövök. Közel sem erről van szó.

Mindannyian ismerjük az Eclipse alatt felmerülő kínzó kérdést, ami már a New Moonban is bennünk motoszkált: Edward vagy Jacob? Nem mondom, hogy erre a kérdésre nyújt választ a történet, mert nem hiszem, hogy a kérdésre egyáltalán létezik tökéletes válasz. De csavarjunk egyet a történeten!

A Breaking Dawn előtt járunk, de az Eclipse történéseinek nagy részén túl vagyunk. Megvolt a harc Victoriával, a Volturi is elment. És itt csatlakozunk a történetbe. Jake még nem hagyta el La Push-t, és a szerelmi háromszög változatlanul fennáll.
Ekkor jön azonban egy súlyos változás. Hogy áldás-e vagy átok? Jó kérdés. Mindenesetre tény, hogy Jake és Ed furcsa helyzetben találják magukat, és egyszer csak azt veszik észre, hogy az életük kifordult a sarkából. Mi történik, ha hőseink személyiséget nem is, de mivoltot cserélnek?

Edward mint vérfarkas, Jacob mint vámpír? Hogyan dolgozzák fel a hirtelen jött, és ki tudja, meddig tartó változást, és hogyan folytatják ebben a teljesen új szituációban a küzdelmet közös szerelmükért? Képes lesz Jacob ellenállni a vér csábításának? Képes lesz Edward beilleszkedni a la push-i vérfarkasfalkába?

Ezekre a kérdésekre kaphat választ az olvasó, ha követi őket ebben a furcsa kalandban, ahol meg kell küzdeniük a másik átkának súlyos terhével.

Ez a te átkod, nem az enyém! - Twilight fanfiction mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése